Декември настъпи, коледните базари са в разгара си, греяното вино се лее, настроението е преповдигнато и няма как. Във Франкфурт навсякъде е украсено, домовете на хората от вън и отвътре блещукат, само снежец ни липсва щастието да е пълно.
Направих всеизвестната салата "Caprese",хапки със мус от Сьомга; хапки с авокадов мус, хапки с черен хайвер, хапки със зелечуков микс върху канапе от печен картоф.
Сирената са бри, ементал, със трюфели и червени боровинки.
Реших да поканя моите приятелки на вечеря у дома, да си приказваме, да ядем и пием хубаво вино, да слушаме хубава музика. Бях подготвила различни видове хапки, рибни и вегетариански. Основното беше лазаня, а за десерт Тирамису, Брауни и разбира се Коледни меденки.
Всеки имаше табелка със името и малко подаръче.
Коледният свещник е стъкленица напълнена с коледни играчки.
Сирената са бри, ементал, със трюфели и червени боровинки.
Искам да споделя, колко съм очаровам от всичко това, което виждам. Аз обичам и държа на детайлите и комплиментите към гостите си - малките щипки с имена, бастунчетата на чашите, малките десертчета във всяка чиния. Не коментирал майсторството, с което са приготвени блюдата!!! Винаги си личи, когато човек вложи цялата си душа!
ОтговорИзтриване